Op LowlandsADV deel ik mijn motor verhalen. Dat vind ik leuk om te doen en hoop zo anderen te inspireren om hun eigen motor avontuur op te zoeken. Een adventure bike is een hand vol om in bedwang te houden. Het heeft bij mij even geduurd voordat ik vol vertrouwen het mulle zand in stuurde, een stijle helling nam, of gewoon een hele dag staand maar ontspannen offroad kon rijden.

IMG 6978

Welke spullen neem je mee als je meerdere dagen op weg gaat? Liefst lichtgewicht maar zonder een fortuin uit te geven. Welk gereedschap neem je mee en welke reparaties moet je onderweg kunnen uitvoeren?

Ik geloof dat je voor een mooi motor avontuur niet per se de laatste nieuwe motorfiets en gadgets nodig hebt. Ook hoef je geen Dakar rijder of enduro kampioen te zijn om veilig plezier te hebben in het zand of de blubber.

Allemaal zaken waar ik me graag mee bezig hou en over blijf leren. Kortom, de dingen waar een laagland motor avonturier mee te maken krijgt.

Over Arno

Showing a thumbs up from me on an empty forrest parking area where I practice regularly

Hoi, ik ben Arno Jansen. Een veertiger die geniet van zijn #mudlifecrisis. Ik rijd al bijna 25 jaar op motoren rond en heb al heel wat mooie avonturen op twee wielen mogen maken. Het circuit op met een buikschuiver, met een Harley langs de westkust van Amerika, op een trial fiets door de bossen in Zweden of met een tent achterop naar Rusland om er een paar te noemen. Ook de vele rijtrainingen die ik gedaan heb, verhard en onverhard, vond ik geweldig.

Toen ik in 2011 voor het eerst mijn V-Strom een zandpad op stuurde in Schotland, wist ik niet wat me overkwam. Wat een hand vol, zo’n machine. Maar wat gaaf als het lukt om er een mooi stuk mee door de blubber heen te banjeren zonder de boel te slopen.

Tegenwoordig zijn de avonturen korter, maar daardoor niet minder leuk. Ik deels ze graag hier in de hoop dat het anderen inspireert om er ook op uit te gaan en hun verhaal te delen. Op instagram deel ik zo af en toe ook foto’s.

I work hard to build and maintain this site. Please respect the copyright.